עוגה בחושה קלה מאוד להכנה עם טעמים עשירים. לחה ונימוחה שמקבלת תוספת נהדרת עם פצפוצי שוקולד.
עוגת בננות ושוקולד צ’יפס – חומרים:
3 בננות
2 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
1/2+1 כוסות סוכר
שקית אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
3 ביצים
1/2 שוקולד צ’יפס
1/2 שוקולד צ’יפס לבן
1 כוס חלב או מיץ או מים
שלבי ההכנה:
- יש להקציף את הביצים והסוכר
- מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב
- בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים
- מכניסים הכל לקערה אחת
- מעבירים לתבנית משומנת או על גבי נייר אפייה
- אופים בחום 180 מעלות למשך 45 דקות
בתיאבון קייטרינג הילולה!